Alfred Hitchcock

Režijní filmografie:

Na šikmé ploše   (1927) 

Na sever severozápadní linkou   (1959) 

Hrůza na jevišti   (1950) 

Vertigo   (1958) 

Příšerný host   (1926) 

Psycho   (1960) 

Světový champion   (1927) 

Okno do dvora   (1954) 

Farmářova žena   (1928) 

Bludiště lásky   (1925) 

Žena se špatnou pověstí   (1927) 

Rozmary bohaté ženy   (1928) 

Rozdvojená duše   (1945) 

Ani stín podezření   (1943) 

Pochybná žena   (1946) 

Alfred Hitchcock uvádí  

Případ Paradinová   (1947) 

Sabotér   (1942) 

Herecká filmografie:

Psycho   (1960) 

Okno do dvora   (1954) 

Hitchcock/Truffaut   (2015) 

Alfred Hitchcock uvádí  

Scénarista:

Na šikmé ploše   (1927) 

Na sever severozápadní linkou   (1959) 

Světový champion   (1927) 

Rozmary bohaté ženy   (1928)