Miroslav Krobot

Režijní filmografie:

Díra u Hanušovic   (2014) 

Čtvrtá hvězda   (2014) 

Kvarteto   (2017) 

Herecká filmografie:

3 sezóny v pekle   (2009) 

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka   (2012) 

Alois Nebel   (2011) 

Účastníci zájezdu   (2006) 

Fimfárum – Do třetice všeho dobrého   (2011) 

Malý okruh pozornosti   (2011) 

Dům   (2011) 

Odcházení   (2010) 

Hořící keř   (2013) 

Revival   (2013)  100%

Ďakujem, dobře   (2013) 

Venkovský učitel   (2008) 

Osmy   (2014) 

Čtvrtá hvězda - Zítra točím v Aši  

Miroslav Krobot   (2014) 

Muž z Londýna   (2007) 

Případ pro exorcistu   (2014) 

Modré stíny   (2016) 

Jako z filmu   (2016) 

Přes kosti mrtvých   (2017) 

Na vlastní nebezpečí   (2007) 

Scénarista:

Díra u Hanušovic   (2014) 

Čtvrtá hvězda   (2014) 

Kvarteto   (2017)