Clint Eastwood

Režijní filmografie:

Madisonské mosty   (1995) 

Tajemná řeka   (2003) 

Nesmiřitelní   (1992) 

Invictus: Neporažený   (2009) 

Život po životě   (2010) 

Absolutní moc   (1997) 

J. Edgar   (2011) 

Gran Torino   (2008) 

Dopisy z Iwo Jimy   (2006) 

Výměna   (2008) 

Americký sniper   (2014) 

Vlajky našich otců   (2006) 

Vesmírní kovbojové   (2000) 

Sully: Zázrak na řece Hudson   (2016) 

Paříž 15:17   (2018) 

Pašerák   (2018) 

Herecká filmografie:

Nesmiřitelní   (1992) 

Gran Torino   (2008) 

Vesmírní kovbojové   (2000) 

Hodný, zlý a ošklivý   (1966) 

Pašerák   (2018) 

Scénarista:

Madisonské mosty   (1995) 

Nesmiřitelní   (1992)