Jan Hřebejk

Režijní filmografie:

Nestyda   (2008) 

Pupendo   (2003) 

Zítra se bude...   (2010) 

Odpad město smrt   (2012) 

GEN – Vladimír Jiránek pohledem Jana Hřebejka   (1993) 

Svatá čtveřice   (2012) 

Kawasakiho růže   (2009) 

Nevinnost   (2011) 

Líbánky   (2013) 

Zakázané uvolnění   (2014) 

Škoda lásky  

Případ pro exorcistu   (2014) 

Až po uši 2   (2017) 

U mě dobrý   (2008) 

Medvídek   (2007) 

Dobrá zpráva   (1997) 

Zahradnictví: Rodinný přítel   (2017) 

Zahradnictví: Dezertér   (2017) 

Zahradnictví: Nápadník   (2017) 

Herecká filmografie:

Největší z Čechů   (2010) 

Scénarista:

Nestyda   (2008)