Jiří Macháček

Herecká filmografie:

Nestyda   (2008) 

Fimfárum – Do třetice všeho dobrého   (2011) 

Odcházení   (2010) 

Samotáři   (2000) 

Jedna ruka netleská   (2003) 

Muži v naději   (2011) 

Ženy v pokušení   (2009) 

Kuky se vrací   (2010) 

Pusinky   (2007) 

Občanský průkaz   (2010) 

Pohádkář   (2014)  100%

Medvídek   (2007) 

Wilsonov   (2015) 

Wartburg movie show   (1999) 

Multicar Movie Show   (1998) 

Pumelice lesní moudrosti   (1997) 

Zahradnictví: Dezertér   (2017) 

Zahradnictví: Nápadník   (2017) 

Scénarista:

Jedna ruka netleská   (2003)