Colin Firth

Herecká filmografie:

Vdaná snoubenka   (2008) 

Vánoční koleda   (2009) 

Gambit   (2012) 

Králova řeč   (2010) 

Mamma Mia!   (2008) 

Láska nebeská   (2003) 

Arthur Newman   (2012) 

Jeden musí z kola ven   (2011) 

Koleje osudu   (2013) 

Devil's Knot   (2013) 

Konečně spolu   (2007) 

Kouzlo měsíčního svitu   (2014) 

Dřív než půjdu spát   (2014) 

Kingsman: Tajná služba   (2014) 

Single Man   (2009) 

Dítě Bridget Jonesové   (2016) 

Kingsman: Zlatý kruh   (2017) 

Mamma Mia! Here We Go Again   (2018) 

Mary Poppins se vrací   (2018) 

Kursk   (2018) 

Šťastný princ   (2018) 

1917   (2019) 

Dívka s perlou   (2003)