Karel Roden

Herecká filmografie:

Prázdniny pana Beana   (2007) 

Oko ve zdi   (2009) 

V peřině 2D   (2010) 

Lidice   (2011) 

Alois Nebel   (2011) 

Čtyři slunce   (2012) 

Signál   (2011) 

Frankensteinova armáda   (2013) 

V peřině   (2011) 

Jak básníci přicházejí o iluze   (1984) 

Copak je to za vojáka...   (1987) 

Jménem krále   (2008) 

Vaterland - Lovecký deník   (2004) 

Habermannův mlýn   (2010) 

Tajnosti   (2007) 

Bathory   (2007) 

Corpus delicti   (1991) 

Bestiář   (2006) 

Hlídač č. 47   (2008) 

Rodinný film   (2015) 

Zločin v Polné   (2016) 

Nikdy nejsme sami   (2016) 

Masaryk   (2016) 

Křižáček   (2017) 

McMafia   (2018) 

Terapie   (2016) 

Skleněný pokoj   (2019)