Woody Allen

Režijní filmografie:

Vicky Cristina Barcelona   (2008) 

Match Point - Hra osudu   (2005) 

Cokoliv   (2003) 

Annie Hallová   (1977) 

Banáni   (1971) 

Zelig   (1983) 

Sólokapr   (2006) 

Seber prachy a zmiz   (1969) 

Nepijte vodu   (1994) 

Manhattan   (1979) 

Do Říma s láskou   (2012) 

Užívej si, co to jde   (2009) 

Půlnoc v Paříži   (2011) 

Poznáš muže svých snů   (2010) 

Jasmíniny slzy   (2013) 

Blue Jasmine   (2013) 

Kouzlo měsíčního svitu   (2014) 

Iracionální muž   (2015) 

Manželé a manželky   (1992) 

Tajemná vražda na Manhattanu   (1993) 

Café Society   (2016) 

Kolo zázraků   (2017) 

Láska a smrt   (1975) 

Spáč   (1973) 

Hra osudu   (2005) 

Sladký ničema   (1999) 

Deštivý den v New Yorku   (2019) 

Herecká filmografie:

Do Říma s láskou   (2012) 

Zahraj to znovu, Same   (1972) 

Nevěřící   (2013) 

Manželé a manželky   (1992) 

Tajemná vražda na Manhattanu   (1993) 

Láska a smrt   (1975) 

Spáč   (1973) 

Trespassing Bergman   (2013) 

Sladký ničema   (1999) 

Scénarista:

Vicky Cristina Barcelona   (2008) 

Match Point - Hra osudu   (2005) 

Cokoliv   (2003) 

Zelig   (1983) 

Do Říma s láskou   (2012) 

Užívej si, co to jde   (2009) 

Půlnoc v Paříži   (2011) 

Poznáš muže svých snů   (2010) 

Jasmíniny slzy   (2013) 

Zahraj to znovu, Same   (1972) 

Kouzlo měsíčního svitu   (2014) 

Iracionální muž   (2015) 

Manželé a manželky   (1992) 

Tajemná vražda na Manhattanu   (1993) 

Café Society   (2016) 

Kolo zázraků   (2017) 

Láska a smrt   (1975) 

Spáč   (1973) 

Hra osudu   (2005) 

Sladký ničema   (1999) 

Deštivý den v New Yorku   (2019)