Emma Thompson

Herecká filmografie:

Rebelka   (2012)  100%

Muži v černém 3   (2012)  76%

Nádherné bytosti   (2013) 

Piráti na vlnách   (2009) 

Zachraňte pana Bankse   (2013) 

Manželská rána   (2013) 

Dokonalý šéf   (2015) 

Soumrak dne   (1993) 

Kouzelná chůva a Velký třesk   (2010) 

Moře smutku   (2016) 

Johnny English znovu zasahuje   (2018) 

Muži v černém: Globální hrozba   (2019) 

Late Night   (2019) 

Scénarista:

Dítě Bridget Jonesové   (2016) 

Kouzelná chůva a Velký třesk   (2010)