Michael Caine

Herecká filmografie:

Harry Brown   (2009) 

Temný rytíř povstal   (2012) 

Auta 2   (2011) 

Gnomeo a Julie   (2011) 

Dokonalý trik   (2006) 

Batman začíná   (2005) 

Počátek   (2010)  100%

Temný rytíř   (2008) 

Chyťte Cartera   (1971) 

Falešná ruka zákona   (1963) 

Interstellar   (2014) 

E.A. Poe: Podivný experiment   (2014) 

Kingsman: Tajná služba   (2014) 

Druhá míza   (2016) 

Pravidla moštárny   (1999) 

Bankéři   (1977) 

Loupež ve velkém stylu   (2017) 

Králové zlodějů   (2018) 

Pan Rosnička   (2005) 

Alfie   (1966) 

Moje generace   (2018)