Pedro Almodóvar

Režijní filmografie:

Špatná výchova   (2004) 

Mluv s ní   (2002) 

Vše o mé matce   (1999) 

Matador   (1986) 

Spoutej mě!   (1990) 

Vysoké podpatky   (1991) 

Rozkoš v oblacích   (2013) 

Rozervaná objetí   (2009) 

Kůže, kterou nosím   (2011) 

Volver   (2006) 

Julieta   (2016) 

Bolest a sláva   (2019) 

Scénarista:

Mluv s ní   (2002) 

Vše o mé matce   (1999) 

Rozkoš v oblacích   (2013) 

Rozervaná objetí   (2009) 

Kůže, kterou nosím   (2011) 

Volver   (2006) 

Julieta   (2016) 

Bolest a sláva   (2019)