Ben Affleck

Režijní filmografie:

Gone Baby Gone   (2007) 

Argo   (2012) 

Pod rouškou noci   (2016) 

Herecká filmografie:

Na odstřel   (2009) 

Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder   (2001) 

Táta na plný úvazek   (2004) 

Daredevil   (2003) 

Argo   (2012) 

K zázraku   (2012) 

Hra na hraně   (2013) 

Až tak moc tě nežere   (2008) 

Zmizelá   (2014) 

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti   (2016) 

Zúčtování   (2016) 

Pod rouškou noci   (2016) 

Liga spravedlnosti   (2017) 

Hledám Amy   (1997) 

Pearl Harbor   (2001) 

Scénarista:

Gone Baby Gone   (2007) 

Pod rouškou noci   (2016)