Antonio Banderas

Herecká filmografie:

Kocour v botách   (2011) 

Kůže, kterou nosím   (2011) 

Shrek: Zvonec a konec   (2010) 

Justin: Jak se stát rytířem   (2013) 

Shrek Třetí   (2007) 

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu   (2015)  100%

Zkrat   (2011) 

Faraonův dvůr   (1985) 

Kdyby ti řekli, že jsem padl   (1989) 

Slast ze zabíjení   (1987) 

Autómata   (2014) 

Tančím, abych žil   (2006) 

Nájemní vrazi   (1995) 

33 životů   (2015) 

Čtyři pokoje   (1995) 

Dům duchů   (1993) 

Bolest a sláva   (2019) 

Desperado   (1995)