Jiří Langmajer

Herecká filmografie:

Svatá čtveřice   (2012) 

Líbáš jako ďábel   (2012)  0%

Copak je to za vojáka...   (1987) 

Vy nám taky, šéfe!   (2008) 

Pravidla lži   (2006) 

Všiváci   (2013) 

Doktor od Jezera hrochů   (2010) 

Král sokolů   (2000) 

Tichá bolest   (1990) 

In nomine patris   (2004) 

Sezn@mka   (2016) 

Bezva ženská na krku   (2016) 

Labyrint II.   (2017) 

Špunti na vodě   (2017)  50%

Na vlastní nebezpečí   (2007) 

Kluk za dvě pětky   (1983) 

Lajna   (2017) 

Po čem muži touží   (2018) 

Přes prsty   (2019) 

Lajna 2   (2019)