Morgan Freeman

Herecká filmografie:

Gone Baby Gone   (2007) 

Nesmiřitelní   (1992) 

Invictus: Neporažený   (2009) 

Nevědomí   (2013) 

Pád Bílého domu   (2013)  90%

Temný rytíř povstal   (2012) 

Podfukáři   (2013)  70%

Red   (2010) 

Temný rytíř   (2008) 

Staří a neklidní   (2009) 

Božský Evan   (2007) 

Vykoupení z věznice Shawshank   (1994) 

Frajeři ve Vegas   (2013) 

LEGO® příběh   (2014)  100%

Nabít a zabít   (2006) 

Transcendence   (2014) 

Než si pro nás přijde   (2008) 

Lucy   (2014) 

Madagaskar: Království lemurů 3D   (2014) 

Méďa 2   (2015) 

Můj přítel delfín 2   (2014) 

Pád Londýna   (2016) 

Loupež ve velkém stylu   (2017) 

Louskáček a čtyři říše   (2018) 

Řidič slečny Daisy   (1989)