Zuzana Piussi

Režijní filmografie:

Křehká identita   (2012) 

Muži revoluce   (2011) 

Od Fica do Fica   (2012) 

Babička   (2008) 

Andělé pláčou   (2005) 

Přímý přenos   (2014) 

Fenomén Šmejdi   (2014) 

Těžká volba   (2016) 

Český žurnál: Český Alláh   (2016) 

Český Alláh   (2017) 

Selský rozum   (2017) 

Univerzity a svoboda   (2017) 

Obléhání města   (2019) 

Ukradený stát   (2019) 

Scénarista:

Andělé pláčou   (2005) 

Přímý přenos   (2014) 

Český Alláh   (2017) 

Selský rozum   (2017)