Stanley Kubrick

Režijní filmografie:

Lolita   (1962) 

Osvícení / Záření   (2000) 

Vesmírná odysea   (1968) 

Eyes Wide Shut   (1999) 

2001: Vesmírná odysea   (1968) 

Barry Lyndon   (1975) 

Mechanický pomeranč   (1971) 

Olověná vesta   (1987) 

Stezky slávy   (1957) 

Polibek vraha   (1955) 

Herecká filmografie:

Olověná vesta   (1987) 

Scénarista:

Lolita   (1962) 

Osvícení / Záření   (2000) 

Eyes Wide Shut   (1999) 

2001: Vesmírná odysea   (1968) 

Barry Lyndon   (1975) 

Mechanický pomeranč   (1971) 

Olověná vesta   (1987) 

Stezky slávy   (1957) 

Polibek vraha   (1955)