Willem Dafoe

Herecká filmografie:

Prach času   (2008) 

Prázdniny pana Beana   (2007) 

Světlušky v zahradě   (2008) 

Anglický pacient   (1996) 

Svítání   (1933) 

Paříži, miluji tě   (2006) 

Antikrist   (2009) 

Fantastický pan Lišák   (2009) 

Letec   (2005) 

Nymfomanka, část I.   (2013)  100%

Nymfomanka, část II.   (2013) 

Grandhotel Budapešť   (2014) 

Hvězdy nám nepřály   (2014)  100%

Nejhledanější muž   (2014) 

John Wick   (2014) 

Pasolini   (2014) 

Narozen 4. července   (1989) 

Velká čínská zeď   (2016) 

7 životů   (2017) 

The Florida Project   (2017)