Ken Loach

Režijní filmografie:

Zvedá se vítr   (2006) 

Smůla na patách   (1967) 

Kes   (1969) 

Andělský podíl   (2012) 

Duch pětačtyřicátého   (2012) 

Spirit of 45   (2013) 

Jimmyho tančírna   (2014) 

Já, Daniel Blake   (2016) 

Sladkých šestnáct let   (2002) 

Země a svoboda   (1995) 

Tajné složky   (1990) 

Pardon, nezastihli jsme vás   (2019) 

Herecká filmografie:

Acqua e zucchero. Carlo Di Palma, i colori della vita   (2016) 

Scénarista:

Zvedá se vítr   (2006) 

Duch pětačtyřicátého   (2012) 

Jimmyho tančírna   (2014)