Oliver Stone

Režijní filmografie:

W.   (2008) 

Wall Street: Peníze nikdy nespí   (2010) 

Salvador   (1986) 

Četa   (1986) 

Divoši   (2012) 

Takoví normální zabijáci   (1994) 

Alexander Veliký   (2004) 

Nevyřčené dějiny Spojených států   (2012) 

Doors   (1991) 

Narozen 4. července   (1989) 

Snowden   (2016) 

Scénarista:

W.   (2008) 

Wall Street: Peníze nikdy nespí   (2010) 

Takoví normální zabijáci   (1994) 

Alexander Veliký   (2004) 

Nevyřčené dějiny Spojených států   (2012) 

Doors   (1991) 

Narozen 4. července   (1989) 

Snowden   (2016)