Mark Wahlberg

Herecká filmografie:

Max Payne   (2008) 

Odstřelovač   (2007) 

Benga v záloze   (2010) 

Pevné pouto   (2009)  100%

Méďa   (2012)  100%

Zlomené město   (2013) 

Gambler   (2014) 

Kontraband   (2012) 

Pot a krev   (2013) 

2 zbraně   (2013) 

Na život a na smrt   (2013) 

Transformers: Zánik   (2014) 

Fighter   (2010) 

Starbuck Holger Meins   (2002) 

Vincentův svět   (2015) 

Méďa 2   (2015) 

Táta je doma   (2015) 

Deepwater Horizon: Moře v plamenech   (2016) 

Transformers: Poslední rytíř   (2017) 

Táta je doma 2   (2017) 

Všechny prachy světa   (2018) 

Hříšné noci   (1997)