Steve Buscemi

Režijní filmografie:

Interview   (2007) 

Herecká filmografie:

Šarlotina pavučinka   (2006) 

Interview   (2007) 

Když si Chuck bral Larryho   (2007) 

Paříži, miluji tě   (2006) 

Univerzita pro příšerky   (2013)  97%

Pulp Fiction: Historky z podsvětí   (1994) 

Machři   (2010)  100%

Fargo   (1996) 

Kafe a cigára   (2003) 

Záskok   (1994) 

Život v oblouznění   (1995) 

Gauneři   (1992) 

Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý   (2009) 

Hotel Transylvánie 2   (2015) 

Příšerky s.r.o.   (2001) 

Ztratili jsme Stalina   (2017) 

Přízračný svět   (2001) 

Armageddon   (1998) 

Mrtví neumírají   (2019) 

Con Air   (1997) 

Scénarista:

Interview   (2007)