Karel Smyczek

Režijní filmografie:

Lotrando a Zubejda   (1997)  50%

Pražákům těm je hej   (1990) 

Sněženky a machři   (1982) 

Hexenšus  

Pražákům, těm je hej!   (1990) 

Housata   (1979) 

Špačkovi v síti času - Tatínek na objednávku   (2013) 

(Vel)Mistr E   (2015) 

Ota Hofman   (2018) 

Herecká filmografie:

Holubice   (1960) 

Nesmrtelná teta   (1993) 

Holky z porcelánu   (1974) 

Scénarista:

Lotrando a Zubejda   (1997)  50%

Sněženky a machři   (1982) 

Pražákům, těm je hej!   (1990) 

Housata   (1979) 

Ota Hofman   (2018)