Wim Wenders

Režijní filmografie:

Alice ve městech   (1974) 

Pina   (2011) 

Stav věcí   (1982) 

V běhu času   (1976) 

Vše bude v pořádku   (2014) 

Krásné dny v Aranjuez   (2016) 

Papež František: Muž, který drží slovo   (2018) 

Sůl země   (2014) 

Chybný pohyb   (1975) 

Strach brankáře při penaltě   (1972) 

Tokyo-Ga   (1983) 

Herecká filmografie:

Alice ve městech   (1974) 

V běhu času   (1976) 

Sůl země   (2014) 

Strach brankáře při penaltě   (1972) 

Scénarista:

Pina   (2011) 

Město andělů   (1998) 

Stav věcí   (1982) 

V běhu času   (1976) 

Krásné dny v Aranjuez   (2016) 

Strach brankáře při penaltě   (1972) 

Tokyo-Ga   (1983)