Jan Prušinovský

Režijní filmografie:

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka   (2012) 

František je děvkař   (2008) 

Čtvrtá hvězda   (2014) 

Kobry a užovky   (2015) 

Kdyby byly ryby   (2014) 

Autobazar Monte Karlo   (2015) 

Trpaslík   (2017) 

Most!   (2018) 

Okresní přebor   (2010) 

Všechno je jinak   (2019) 

Scénarista:

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka   (2012) 

Autopohádky   (2011) 

František je děvkař   (2008) 

Čtvrtá hvězda   (2014) 

Rafťáci   (2006) 

Trpaslík   (2017) 

Okresní přebor   (2010)