Jean-Luc Godard

Režijní filmografie:

Zachraň, kdo můžeš si (život)   (2000) 

Žena je žena   (1961) 

Alphaville   (1965) 

Pohrdání   (1963) 

Vojáček   (1960) 

Vdaná žena   (1964) 

Číslo dvě   (1975) 

Mužský rod, ženský rod   (1966) 

Král Lear   (1987) 

Socialismus   (2010) 

3x3D   (2013) 

Sbohem, jazyku   (2014) 

Sbohem jazyku   (2014) 

Banda pro sebe   (1964) 

Rogopag   (1963) 

Žít svůj život   (1962) 

Karabiniéři   (1962) 

Vzestup a pád malé filmové společnosti   (1986) 

Kniha obrazů   (2018) 

Charlotte a Veronika aneb Všichni kluci se jmenují Patrik   (1959) 

Herecká filmografie:

Banda pro sebe   (1964) 

Žít svůj život   (1962) 

Kniha obrazů   (2018) 

Cléo od pěti do sedmi   (1962) 

Scénarista:

Zachraň, kdo můžeš si (život)   (2000) 

Alphaville   (1965) 

Pohrdání   (1963) 

Vojáček   (1960) 

Vdaná žena   (1964) 

Číslo dvě   (1975) 

Král Lear   (1987) 

Socialismus   (2010) 

3x3D   (2013) 

Sbohem, jazyku   (2014) 

Sbohem jazyku   (2014) 

Banda pro sebe   (1964) 

Rogopag   (1963) 

Vzestup a pád malé filmové společnosti   (1986) 

Kniha obrazů   (2018)