Tommy Lee Jones

Režijní filmografie:

Tři pohřby   (2005) 

Síla života   (2014) 

Herecká filmografie:

Štvanec   (2003) 

Lincoln   (2012) 

Takoví normální zabijáci   (1994) 

Druhá šance   (2012)  90%

Captain America: První Avenger   (2011) 

Muži v černém 3   (2012)  76%

Tahle země není pro starý   (2007) 

Mafiánovi   (2013) 

Přepadení v Pacifiku   (1992) 

Jason Bourne   (2016) 

Vesmírní kovbojové   (2000) 

Síla života   (2014) 

Mechanik zabiják: Vzkříšení   (2016) 

Muži v černém   (1997) 

Ad Astra   (2019) 

Scénarista:

Síla života   (2014)