Miroslav Janek

Režijní filmografie:

Nachové plachty   (2001) 

Nespatřené   (1996) 

24   (2011) 

Umanutá   (2012) 

For Semafor   (2010) 

Euphony   (1974) 

Olga   (2014) 

Raport o Velké válce   (2013) 

Evangelium podle Brabence   (2014) 

Občan Havel   (2007) 

Filmová lázeň   (2015) 

Normální autistický film   (2016) 

Universum Brdečka   (2017) 

Univesum Brdečka   (2017) 

Markéta chce taštičku   (2018) 

Scénarista:

Nachové plachty   (2001) 

Evangelium podle Brabence   (2014) 

Normální autistický film   (2016) 

Markéta chce taštičku   (2018)