Zdeněk Troška

Režijní filmografie:

Poklad hraběte Chamaré   (1984) 

Babovřesky   (2013)  44%

Čertova nevěsta   (2011) 

Slunce, seno, jahody   (1983) 

Slunce, seno a pár facek   (1989) 

Nejkrásnější hádanka   (2007) 

Babovřesky 2   (2014) 

Doktor od Jezera hrochů   (2010) 

Kameňák   (2003) 

Babovřesky 3   (2015)  50%

Slunce, seno, erotika   (1991) 

Čertoviny   (2017) 

Herecká filmografie:

Doktor od Jezera hrochů   (2010) 

Scénarista:

Babovřesky   (2013)  44%

Čertova nevěsta   (2011) 

Slunce, seno, jahody   (1983) 

Slunce, seno a pár facek   (1989) 

Nejkrásnější hádanka   (2007) 

Babovřesky 2   (2014) 

Doktor od Jezera hrochů   (2010) 

Kameňák   (2003) 

Babovřesky 3   (2015)  50%

Slunce, seno, erotika   (1991) 

Čertoviny   (2017)