Gerard Butler

Herecká filmografie:

Gamer   (2009) 

Chceš mě, chci tě   (2009) 

Exmanželka za odměnu   (2010)  40%

Kazatel Kalašnikov   (2011)  60%

Mládeži nepřístupno   (2012) 

Pád Bílého domu   (2013)  90%

Jak vycvičit draka   (2010)  97%

300: Bitva u Thermopyl   (2007) 

Zapomenutý ostrov   (2008)  40%

Ctihodný občan   (2009)  100%

Chlap na roztrhání   (2012) 

Jak vycvičit draka 2   (2014)  95%

Bohové Egypta   (2016) 

Pád Londýna   (2016) 

Geostorm: Globální nebezpečí   (2017) 

Útok z hlubin   (2018)