Juraj Herz

Režijní filmografie:

Straka v hrsti   (1983) 

Morgiana   (1972) 

T.M.A.   (2009) 

Zastihla mě noc   (1958) 

Deváté srdce   (2000) 

Sběrné surovosti   (1965) 

Habermanův mlýn   (2000) 

Kulhavý ďábel   (1968) 

Spalovač mrtvol   (1968) 

Toulavý Engelbert   (1973) 

Habermannův mlýn   (2010) 

Slovensko 2.0   (2014) 

Holky z porcelánu   (1974) 

Pasáž   (1996) 

Den pro mou lásku   (1976) 

Herecká filmografie:

Kulhavý ďábel   (1968) 

Limonádový Joe   (1964) 

Obchod na Korze   (1965) 

Transport z ráje   (1962) 

Volejte Martina   (1976) 

Psíčci lorda Carltona   (1970) 

Scénarista:

Morgiana   (1972) 

T.M.A.   (2009) 

Deváté srdce   (2000) 

Habermanův mlýn   (2000) 

Spalovač mrtvol   (1968) 

Habermannův mlýn   (2010) 

Pasáž   (1996)