Francois Truffaut

Režijní filmografie:

Americká noc   (1973) 

Nikdo mne nemá rád   (1959) 

Ukradené polibky   (1968) 

Příběh Adély H.   (1975) 

Nevěsta byla v černém   (1968) 

451 stupňů Fahrenheita   (1966) 

Siréna od Mississippi   (1969) 

Poslední metro   (1980) 

Dvě Angličanky a kontinent   (1971) 

Kapesné   (1976) 

Nikdo mě nemá rád   (1959) 

Střílejte na pianistu   (1960) 

Herecká filmografie:

Dvě Angličanky a kontinent   (1971) 

Kapesné   (1976) 

Hitchcock/Truffaut   (2015) 

Scénarista:

Americká noc   (1973) 

Siréna od Mississippi   (1969) 

Poslední metro   (1980) 

Dvě Angličanky a kontinent   (1971) 

Kapesné   (1976) 

Nikdo mě nemá rád   (1959) 

Střílejte na pianistu   (1960)