Elia Kazan

Režijní filmografie:

Na východ od ráje   (1955) 

Pinky   (1949) 

Dohoda mezi gentlemany   (1947) 

Bumerang   (1947) 

Třpyt v trávě   (1961) 

Divoká řeka   (2000) 

V přístavu   (1954) 

Ameriko, Ameriko...   (1964) 

Tvář v davu   (1957) 

Hosté   (1971) 

Tichá dohoda   (1969) 

Tramvaj do stanice Touha   (1951) 

Panika v ulicích   (1950) 

Herecká filmografie:

Panika v ulicích   (1950) 

Scénarista:

Pinky   (1949) 

Dohoda mezi gentlemany   (1947) 

Bumerang   (1947) 

Třpyt v trávě   (1961) 

Divoká řeka   (2000) 

V přístavu   (1954) 

Ameriko, Ameriko...   (1964) 

Tvář v davu   (1957) 

Hosté   (1971) 

Tichá dohoda   (1969)