Federico Fellini

Režijní filmografie:

Sladký život   (1960) 

Ginger a Fred   (1986) 

Giulietta a duchové   (1965) 

Casanova   (1976) 

Amarcord   (1973) 

Zkouška orchestru   (1978) 

A loď pluje   (1983) 

Bílý šejk   (1952) 

Interview   (2007) 

Roma   (1971) 

Boccaccio '70   (1961) 

Silnice   (1954) 

Herecká filmografie:

Federico Fellini – jsem velký lhář   (2001) 

Scénarista:

Ginger a Fred   (1986) 

Casanova   (1976) 

Amarcord   (1973) 

Zkouška orchestru   (1978) 

Bílý šejk   (1952) 

Roma   (1971) 

Boccaccio '70   (1961) 

Silnice   (1954) 

Evropa padesát jedna   (1951) 

Mlýn na Pádu   (1948) 

Jménem zákona   (1949) 

Fortunella   (1958) 

Paisa   (1946)