Marek Taclík

Herecká filmografie:

Ve stínu   (2012) 

Vrásky z lásky   (2012) 

Martin a Venuše   (2012) 

Klukovina   (2013) 

Grandhotel   (2006) 

Vendeta   (2011) 

Jedna ruka netleská   (2003) 

Rodina je základ státu   (2011) 

Všiváci   (2013) 

Osmy   (2014) 

Čtvrtá hvězda - Zítra točím v Aši  

Život je život   (2015)  80%

Ztraceni v Mnichově   (2015) 

Největší z Čechů   (2010) 

Padesátka   (2015) 

Lichožrouti   (2015) 

Dukla 61   (2018) 

Toman   (2018) 

Štěstí je krásná věc   (2020)