Lars von Trier

Režijní filmografie:

Pět překážek   (2003) 

Evropa   (1991) 

Antikrist   (2009) 

Melancholia   (2011) 

Epidemie   (1987) 

Kdo je tady ředitel?   (2006) 

Nymfomanka, část I.   (2013)  100%

Nymfomanka, část II.   (2013) 

Dogville   (2003) 

Manderlay   (2005) 

Výlet do Squashlandu   (1967) 

Smrt   (1979) 

Prvek zločinu   (1984) 

Jack staví dům   (2018) 

Herecká filmografie:

Pět překážek   (2003) 

Epidemie   (1987) 

Očištění   (2002) 

Vystavení   (2000) 

Scénarista:

Antikrist   (2009) 

Melancholia   (2011) 

Epidemie   (1987) 

Kdo je tady ředitel?   (2006) 

Nymfomanka, část I.   (2013)  100%

Nymfomanka, část II.   (2013) 

Dogville   (2003) 

Mladá léta Erika Nietzscheho   (2007) 

Výlet do Squashlandu   (1967) 

Smrt   (1979) 

Prvek zločinu   (1984) 

Vystavení   (2000) 

Jack staví dům   (2018)