Arnold Schwarzenegger

Herecká filmografie:

Expendables: Postradatelní 2   (2012) 

Expendables: Postradatelní   (2010)  100%

Konečná   (2013) 

Plán útěku   (2013) 

Annie Leibovitz: Život objektivem   (2008) 

Terminátor   (1984) 

Expendables: Postradatelní 3   (2014)  100%

Terminátor Genisys   (2015) 

Predátor   (1987) 

Rudé horko   (1988) 

Komando   (1985) 

Rudá Sonja   (1985) 

Cesta kolem světa za 80 dní   (2004) 

Terminátor: Temný osud   (2019) 

Tajemství dračí pečeti   (2019) 

Ti, kdo mění svět   (2018)