Fritz Lang

Režijní filmografie:

Vrah mezi námi   (1931) 

I katové umírají!   (1943) 

Šarlatová ulice   (1945) 

Lidská bestie   (1954) 

Unavená smrt   (1921) 

Putující obraz   (1920) 

Žiješ jenom jednou   (1937) 

Tajemství za dveřmi   (1948) 

V osidlech noci   (1952) 

Herecká filmografie:

Ve sklepě   (2014) 

Od Caligariho k Hitlerovi   (2015) 

Scénarista:

Vrah mezi námi   (1931) 

I katové umírají!   (1943) 

Indický hrob   (1921) 

Hilda Warrenová a smrt   (1917) 

Putující obraz   (1920)