Stellan Skarsgärd

Herecká filmografie:

Vymítač ďábla: Zrození   (2004) 

Goyovy přízraky   (2006) 

Bezva chlap   (2010) 

Thor: Temný svět   (2013) 

Nymfomanka, část I.   (2013)  100%

Nymfomanka, část II.   (2013) 

Koleje osudu   (2013) 

Ranhojič   (2013) 

Dogville   (2003) 

Boj sněžného pluhu s mafií   (2014) 

Insomnie   (1997) 

Nula stupňů Kelvina   (1995) 

Ake a jeho svět   (1984) 

Anita – švédská nymfička   (1973) 

Kraftidioten (In order of disappearance)   (2014) 

Borg/McEnroe   (2017)