Břetislav Pojar

Režijní filmografie:

Pane, k princeznám se nečuchá   (2000) 

Paraplíčko   (1957) 

Motýlí čas   (1990) 

Jabloňová panna   (1973) 

Potkali se u Kolína   (1965) 

Pojďte pane, budeme si hrát 2   (1965) 

K princeznám se nečuchá   (1965) 

Lev a písnička   (1959) 

E   (1981) 

Milovník zvířat   (1984) 

Fanfarón, malý klaun   (1968) 

Autopohádky   (2011) 

Kočičí škola   (1961) 

Psí historie   (2009) 

O skleničku víc   (1953) 

Držte si klobouk   (1966) 

Scénarista:

Pane, k princeznám se nečuchá   (2000) 

Paraplíčko   (1957) 

Motýlí čas   (1990) 

Jabloňová panna   (1973) 

Milovník zvířat   (1984) 

Fanfarón, malý klaun   (1968) 

Autopohádky   (2011)