Julien Duvivier

Režijní filmografie:

U štěstí dam   (1929) 

Pépé le Moko   (1937) 

Dravec   (1933) 

Konec dne   (1939) 

Historky z metropole   (1942) 

Věčný nepřítel   (1940) 

Případ Mauricius   (1954) 

Muž v nepromokavém plášti   (1957) 

Pod pokličkou   (1957) 

Zrzek   (1932) 

David Golder   (1930) 

Scénarista:

U štěstí dam   (1929) 

Pépé le Moko   (1937) 

Dravec   (1933) 

Věčný nepřítel   (1940) 

Případ Mauricius   (1954) 

Muž v nepromokavém plášti   (1957) 

Pod pokličkou   (1957) 

Zrzek   (1932)