Agnieszka Holland

Režijní filmografie:

Jánošík. Pravdivá historie   (2009) 

Osamocená žena   (1981) 

Konkurs na život   (1976) 

Horečka   (1980) 

Provinční herci   (1979) 

Tajemná zahrada   (1993) 

Evropa, Evropa   (1989) 

Ve stínu Beethovena   (2006) 

Nedělňátka   (1976) 

Něco za něco   (1977) 

Osamělá žena   (1981) 

V temnotě   (2011) 

Úplné zatmění   (1995) 

Hořící keř   (2013) 

Přes kosti mrtvých   (2017) 

Pan Jones   (2019) 

Herecká filmografie:

Výslech   (1982) 

Návrat Agnieszki H.   (2013) 

Scénarista:

Osamocená žena   (1981) 

Konkurs na život   (1976) 

Nedělňátka   (1976) 

Něco za něco   (1977) 

Bez umrtvení   (1978) 

Osamělá žena   (1981) 

Korczak   (1990) 

Přes kosti mrtvých   (2017)