Luchino Visconti

Režijní filmografie:

Smrt v Benátkách   (1971) 

Cizinec   (1967) 

Nevinný   (1976) 

Hvězdy velkého vozu   (1966) 

Boccaccio '70   (1961) 

Rocco a jeho bratři   (1960) 

Nejkrásnější   (1951) 

Země se chvěje   (1948) 

Natálie   (1957) 

Dny slávy   (1945) 

Ludvík Bavorský   (1972) 

Scénarista:

Smrt v Benátkách   (1971) 

Boccaccio '70   (1961) 

Rocco a jeho bratři   (1960) 

Nejkrásnější   (1951) 

Země se chvěje   (1948) 

Natálie   (1957) 

Ludvík Bavorský   (1972)