Robert Zemeckis

Režijní filmografie:

Beowulf   (2007) 

Návrat do budoucnosti   (1985) 

Návrat do budoucnosti II   (1989) 

Návrat do budoucnosti III   (1990) 

Vánoční koleda   (2009) 

Let   (2012)  100%

Polární expres   (2004) 

Falešná hra s králíkem Rogerem   (1988) 

Honba za diamantem   (1984) 

Spojenci   (2016) 

Vítejte v Marwenu   (2018) 

Scénarista:

Beowulf   (2007) 

Návrat do budoucnosti II   (1989) 

Návrat do budoucnosti III   (1990) 

Polární expres   (2004) 

Vítejte v Marwenu   (2018)