Hugo Haas

Režijní filmografie:

Bílá nemoc   (1937) 

Co se šeptá   (1938) 

Přiznání jedné dívky   (1953) 

Návnada   (1954) 

Srazit a ujet   (1957) 

Žena bližního tvého   (1953) 

Lizzie   (1957) 

Herecká filmografie:

Švadlenka   (1936) 

Muži v offsidu   (1931) 

Co se šeptá   (1938) 

Když struny lkají  

Přiznání jedné dívky   (1953) 

Návnada   (1954) 

Srazit a ujet   (1957) 

Žena bližního tvého   (1953) 

Na návštěvě u Hugo Haase   (1968) 

Lizzie   (1957) 

Scénarista:

Bílá nemoc   (1937) 

Ať žije nebožtík   (1935)