Karel Lamač

Režijní filmografie:

Funebrák   (1932) 

Miluji všechny ženy   (1935) 

Stalo se jedné neděle   (1943) 

Bílý ráj   (1924) 

Setkání ve tmě   (1943) 

Švejk bourá Německo   (1943) 

Lelíček ve službách Sherlocka Holmese   (1932) 

Hříchy lásky   (1929) 

Otrávené světlo   (1921) 

Nezlobte dědečka   (1934) 

Herecká filmografie:

Příchozí z temnot   (1921) 

Únos bankéře Fuxe   (1923) 

Bílý ráj   (1924) 

Otrávené světlo   (1921) 

Páter Vojtěch  

Scénarista:

Funebrák   (1932) 

Bílý ráj   (1924) 

Švejk bourá Německo   (1943) 

Otrávené světlo   (1921)