Wes Anderson

Režijní filmografie:

Darjeeling s ručením omezeným   (2007) 

Moonrise Kingdom   (2012) 

Až vyjde měsíc   (2012) 

Jak jsem balil učitelku   (1998) 

Fantastický pan Lišák   (2009) 

Grandhotel Budapešť   (2014) 

Grázlové   (1996) 

Taková zvláštní rodinka   (2001) 

Psí ostrov   (2018) 

Herecká filmografie:

Trespassing Bergman   (2013) 

Scénarista:

Moonrise Kingdom   (2012) 

Fantastický pan Lišák   (2009) 

Grandhotel Budapešť   (2014) 

Grázlové   (1996) 

Taková zvláštní rodinka   (2001) 

Psí ostrov   (2018)