Sylvester Stallone

Režijní filmografie:

Rocky Balboa   (2006) 

Expendables: Postradatelní   (2010)  100%

Herecká filmografie:

Rocky Balboa   (2006) 

Expendables: Postradatelní 2   (2012) 

Expendables: Postradatelní   (2010)  100%

Ošetřovatel   (2011) 

Plán útěku   (2013) 

Zpátky do ringu   (2013) 

Sbohem buď, lásko má   (1975) 

Rambo: První krev   (1982) 

Expendables: Postradatelní 3   (2014)  100%

Zajatec 2. avenue   (1975) 

Nájemní vrazi   (1995) 

Creed   (2015)  40%

Cesta gladiátorů 2000   (1975) 

Plán útěku 2   (2018) 

Creed 2   (2018) 

Cliffhanger   (1993) 

Rambo II   (1985) 

Rambo: Poslední krev   (2019) 

Scénarista:

Rocky Balboa   (2006) 

Expendables: Postradatelní 2   (2012) 

Expendables: Postradatelní   (2010)  100%

Rambo: První krev   (1982) 

Expendables: Postradatelní 3   (2014)  100%

Creed 2   (2018) 

Cliffhanger   (1993) 

Rambo: Poslední krev   (2019)