Joel Coen

Režijní filmografie:

Millerova křižovatka   (1990) 

Paříži, miluji tě   (2006) 

Seriózní muž   (2009) 

Big Lebowski   (1998) 

Opravdová kuráž   (2010) 

Po přečtení spalte   (2008) 

Tahle země není pro starý   (2007) 

Fargo   (1996) 

Záskok   (1994) 

V nitru Llewyna Davise   (2013) 

Ave, Caesar!   (2016) 

Scénarista:

Gambit   (2012) 

Paříži, miluji tě   (2006) 

Seriózní muž   (2009) 

Big Lebowski   (1998) 

Opravdová kuráž   (2010) 

Po přečtení spalte   (2008) 

Tahle země není pro starý   (2007) 

Fargo   (1996) 

Záskok   (1994) 

V nitru Llewyna Davise   (2013) 

Nezlomný   (2014) 

Most špiónů   (2015) 

Ave, Caesar!   (2016) 

Garfield ve filmu   (2004) 

Suburbicon: Temné předměstí   (2017)