Aki Kaurismäki

Režijní filmografie:

Smlouva s vrahem   (1990) 

Zločin a trest   (2007) 

Ariel   (1988) 

Světla soumraku   (2006) 

Juha   (1999) 

Le Havre   (2011) 

Staré město   (2012) 

Hamlet podniká   (1987) 

Muž bez minulosti   (2002) 

Bohémský život   (1992)  100%

Světla v soumraku   (2006) 

Druhá strana naděje   (2017) 

Herecká filmografie:

Aaltra   (2004) 

Scénarista:

Le Havre   (2011) 

Staré město   (2012) 

Hamlet podniká   (1987) 

Muž bez minulosti   (2002) 

Bohémský život   (1992)  100%

Světla v soumraku   (2006) 

Vyvrhelové   (1982) 

Druhá strana naděje   (2017)